Thursday, September 15, 2016

September 2016 (1)

Thursday, September 15, 2016
Assalamualaikum n Hai.! long time no sea..teeehheee..

Boring di office..n mood kerja dah ke laut..gik belalak cuti raya haji 3 hari stret riya..then keja slasa rabu khamis n jemat cuti hari malaysia gik..sabtu ahad cuti..x boleh kah cuti semggu terus.? hahahaha..

lamak juak dah x nulis apa2 dlm tok..since xda polah pa2 tok, taip jak lah apa yg maok di taip..ngeee..oh btw next week last kerja ctok yeayy.! 23hb last..actually sehari pun dah xmampu gik nak bertahan tapi terpaksa juak lah..what to do..huahuahua..next month dah start kat tempat baru yeayy.! ex manager f&n dolok bukak company baru and nya ambik ex2 staff f&n lamak dolok bekerja ngan nya..and i am one of those.! thanks gilak2 sebab still percayak dgn amek, boss..hihi...

hmmm pa gik oh.? life kinek..a bit messy..actually nak bena2 mok melepas dirik dari Myvi Borneo..huaaa...mok fokus ngan study n kerjaaa jakkk...rasanya bulan 12 last kali, next year dah lepas..huhuk..

and people around me rembulak semua getting married lah, betunang lah, betekol lah...and me.? berhuhuhuhu seja..hahaha...ngekot kwn2 semua sama2 happy ngga cdak betekol betunang kawen semua, ya pun dah cukup..aku nak kawen x perlu glak lah, xda calon juak..dah 3 taun single, jadi terbiasa dah dgn situasi single hahaha...ada mak pun dah cukup nakk..mun ada jodoh,x kemana kannnzz..

bahh mok lunch hour dah..laparrkoro..klua makan lok..kelak sambong gik keh..bai.!



0 comments: